Rijbewijs ingevorderd na ongeval

zaterdag 25 februari 2017

Oisterwijk - De politie heeft het rijbewijs van een 31-jarige man uit Vught ingevorderd. De man heeft waarschijnlijk door een gevaarlijke inhaalmanoeuvre een ongeval veroorzaakt.

De meldkamer kreeg op vrijdag 24 februari rond 12.30 uur de melding van een aanrijding op de Laarakkerweg. Daarbij zouden twee personenauto’s frontaal op elkaar zijn gebotst. Nadat agenten ter plaatse verschillende getuigen hadden gesproken besloten ze direct het rijbewijs van de verdachte in te vorderen. Hij zou op een gevaarlijk manier ingehaald hebben en vervolgens op een tegemoet komende auto zijn gebotst. De man was gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis in Den Bosch vervoerd.

De bestuurder, een 74-jarige man uit Oisterwijk, en bijrijdster, een 72-jarige plaastgenote,van de andere auto raakten ook gewond door de botsing. Ook zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallenanalysedienst deed ter plaatse technisch onderzoek waardoor de weg enige tijd was afgesloten. De verdachte en de twee slachtoffers zullen op een later moment gehoord worden over het ongeval.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Boxtel | 112 alarmeringen Boxtel | Goedkoop Tanken in Boxtel | Supermarkten in Boxtel | Weerbericht Boxtel