Verlaten plaats ongeval 'Politie zoekt fietser'

woensdag 27 januari 2016

Oisterwijk - De politie is op zoek naar een circa 65-jarige wielrenner die maandmiddag op de Burg. Verwielstraat een fietsster waarmee hij in aanrijding kwam in hulpeloze toestand heeft achtergelaten. De vrouw, een 78-jarige Oisterwijkse brak een heup en werd in het ziekenhuis opgenomen.

De politie sprak ter plaatse twee getuigen. Een vrouw vertelde dat ze zag dat op de kruising van de Burg. Verwielstraat en de Vloeiweg een man gekleed in wielrentenue in aanrijding kwam met een bejaarde vrouw op de fiets.  Beide getuigen beschrijven dat de wielrenner heel erg boos reageerde en kennelijk de andere partij de schuld gaf van de aanrijding. Hij pakte zijn fiets en reed weg in de richting van de Leije zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.  De getuigen hebben de vrouw geholpen en 112 gebeld waarna politie en ambulance ter plaatse kwamen. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd. Ze heeft een heup gebroken en moet zeker 6 weken daar blijven en nog verder revalideren.

 

Het zou gaan om een man van ongeveer 65 jaar. Hij had een grijs baardje en droeg een donkere helm. Hij zou circa 1.70 meter a 1.75 meter zijn. Hij droeg een rood / blauw wielertenue.

 

De politie roept de doorrijder op on zich te melden. Ook mensen die meer informatie hebben over deze fietser worden verzocht contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Boxtel | 112 alarmeringen Boxtel | Goedkoop Tanken in Boxtel | Supermarkten in Boxtel | Weerbericht Boxtel