Drie verdachten aangehouden na openlijke geweldpleging

dinsdag 20 december 2016

Oisterwijk - Dinsdagmiddag omstreeks 15.00 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er zojuist een openlijke geweldpleging had plaatsgevonden op De Lind in Oisterwijk. Een man uit die plaats zou daar zijn mishandeld door een drietal jongens.

De man liep, samen met zijn echtgenote door het centrum toen hun pad gekruist werd door de drie jongemannen. Een van de drie maakte een opmerking waar het stel niet op reageerde. De man en vrouw vervolgden hun weg, maar ineens werd de man, zonder enige aanleiding, in zijn rug getrapt. Ook werd de man geslagen en de vrouw werd uitgescholden. De jongens gingen vervolgens weg en lieten de man en de vrouw ontredderd achter. De politie werd gebeld.

Vanaf het politiebureau vertrokken twee agenten in burger om de drie jongens, waarvan het signalement bekend was, te gaan zoeken. De twee agenten fietsten op een gegeven moment bij het station in Oisterwijk toen ze de drie jongens op het perron zagen staan. De drie zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Tilburg. Daar zullen zij gehoord gaan worden over de zaak.

Door de man is aangifte gedaan. Ook heeft een getuige zich bij de politie gemeld. De getuige is inmiddels gehoord. De jongens van 17, 18 en 19 jaar, afkomstig uit Oisterwijk, zitten nog vast.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Boxtel | 112 alarmeringen Boxtel | Goedkoop Tanken in Boxtel | Supermarkten in Boxtel | Weerbericht Boxtel