Boxtel | straatinfo

drugs politie meldingen

Grondstoffen voor productie amfetamine aangetroffen

drugs

Boxtel - De politie vond donderdag 23 april in twee garageboxen in Boxtel een hoeveelheid grondstoffen voor de productie van amfetamine. Ook stond in n van de schuurtjes een gestolen auto.

Agenten gingen rond 18.00 uur naar de boxen na informatie diebij de politie was binnengekomen. In n van de schuren stonden enkeletientallen vaatjes met chemicalin.
De auto die in de box stond, bleek als gestolen gesignaleerd testaan. De wagen is in beslag genomen en meegenomen voor verder onderzoek. Ook devaatjes zijn allemaal afgevoerd. In de andere box stond een auto die ook inbeslag is genomen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie onderzoektnog wie er achter de grondstoffen zit.

De actie werden gecordineerd door het Ondermijningsteam ensluit aan bij de bredere aanpak van de Taskforce Brabant-Zeeland om als overheidde ondermijnende criminaliteit een halt toe te roepen. Een van de grote gevarenvoor de Nederlandse samenleving is namelijk de vermenging van onder- enbovenwereld. Dit heet ondermijning, waarbij het gaat om illegale activiteitendie bijna niet zijn uit te voeren zonder gebruik te maken van legale dienstenzoals transport, opslag, financin, vergunningen en huisvesting. Hetondermijningsteam bestaat uit medewerkers van politie, FIOD en Belastingdiensten werkt nauw samen met gemeenten, provincies, openbaar ministerie,bedrijven/instanties, justitie in het buitenland, bijzondere opsporingsdienstenen burgers. Iedere interventie raakt en verstoort dit soort criminelesamenwerkingsverbanden.

Soortgelijke berichten

Twee aanhoudingen na aantreffen 4000kg APAA
Alphen Aan Den Rijn

Vaten drugsafval in garagebox
Tilburg

GHB-lab gevonden in woning Tilburg
Tilburg

Poolse chemicalinlijn voor amfetamine opgerold
Oss

Man en vrouw met grondstoffen aangehouden
Budel

Politie vindt drugs en productiematerialen verdovende middelen
Tilburg

Grote vondst grondstoffen harddrugs
Tilburg

Drugslab ontdekt aan Baarshof
Tilburg

Brand autosloperij in onderzoek
Nijmegen

Partij zoutzuur in beslag genomen bij Bredaas bedrijf
Breda

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio